Storing CV ketel

Heeft u een storing in uw CV-ketel?

Doet uw verwarming het niet meer of komt er geen warm water meer uit uw kraan? U heeft dan wellicht last van een storing in uw cv-ketel. Wij begrijpen dat niets zo vervelend als is een storing in uw cv-ketel, maar raakt u niet in paniek, want u bent bij VADEKA op het juiste adres. Welk merk u namelijk ook heeft, onze installateurs helpen u graag van uw storing af. VADEKA heeft al jarenlange ervaring als het gaat om cv-ketels. Vele tevreden klanten gingen u al voor bij het vernieuwen van een cv-ketel, het aanbrengen van een volledig nieuwe cv-installatie of bij het verhelpen van een storing in de cv-ketel.


Storing CV ketelOnderhoud uw CV-ketel

Naast dat wij graag van dienst zijn bij het verhelpen van storingen in uw cv-ketel zijn wij u ook graag van dienst bij het voorkomen ervan. Onze ervaren onderhoudsmonteurs helpen u namelijk ook graag bij het onderhoud van uw cv-ketel. Als u er voor zorgt dat u uw cv-ketel regelmatig onderhoudt zorgt u er voor dat uw cv-ketel goed en veilig blijft werken. Periodiek onderhoud van uw cv-ketel is veiliger, zorgt dat uw cv-ketel langer mee gaat en zorgt er voor dat u minder gas verbruikt. Goed onderhoud van uw cv-ketel verdient zich dus al snel terug.

Neem nu snel contact op met onze installateurs en wij zorgen er voor dat uw cv-ketel weer werkt als nooit tevoren. Wij helpen u ook graag bij het ontluchten of het bijvullen van uw cv-ketel.

   Contact opnemen

Contactgegevens

Contactgegevens

Vadeka van de Kamp

Dijnselburgerlaan 1/4a

3705 LP Zeist

06 53523225

info@loodgietersbedrijf-zeist.nl